Zou Fausto Coppi vergiftigd zijn?

Aller en bas

Zou Fausto Coppi vergiftigd zijn?

Message  Admin le Lun 9 Oct - 21:27

Zou Fausto Coppi vergiftigd zijn?


Onze vriend en geestelijke broer FAUSTO COPPI zou vergiftigd zijn!

Hier zijn vele jaren na zijn overlijden op 2 januari 1960 een ware verbintenis:
http://www.lalibre.be/sports/cyclisme/fausto-coppi-aurait-il-ete-empoisonne-51b876b6e4b0de6db9a6a36a

Zou Fausto Coppi vergiftigd zijn?

AFP Gepubliceerd op zaterdag 05 januari 2002 om 00h00 - Bijgewerkt op zaterdag 05 januari 2002 om 00h00
wielersport
De openbare aanklager van Rome besloten om op zaterdag tot een onderzoek naar de onthullingen van de Italiaanse krant Corriere dello Sport zegt de wielerkampioen Fausto Coppi was vergiftigd te openen.

Het artikel in de dagelijkse krant die op zaterdag is gepubliceerd, werd onmiddellijk opgenomen in het gerechtelijk dossier dat bij deze gelegenheid werd geopend.

De Romeinse magistraat zal plaatsvinden in de komende dagen een besluit over de eventuele overdracht van het onderzoek aan de officier van justitie van Tortona (noord), Piedmont stad waar "Campionissimo" stierf 2 januari 1960 op de leeftijd van 40, officieel als gevolg van malaria gecontracteerd tijdens een safari in Burkina Faso.

Volgens de Corriere dello Sport op basis van de woorden van een leider van het Italiaans Olympisch Comité (CONI), Mino Caudullo, zou Coppi eigenlijk stierf aan vergiftiging wraak na het overlijden van een Ivoriaanse loper in een race Europese.

Caudullo, die vele bezoeken heeft gemaakt aan Afrika voor ontwikkelingsprojecten, zorgt ervoor dat Burkina Faso, een Franse Benedictijner monnik, nog in leven, zou hebben verklaard dat Coppi vergiftigd was door wraak. De monnik zou deze informatie in belijdenis hebben verzameld.

"De monnik uitgelegd dat het een bekende drankje in Burkina Faso omdat het van een lokale kruid, waarbij Caudullo. Het werkt langzaam en veroorzaakt koorts die uiteindelijk kan leiden tot de dood."

De laatste dokter van Coppi, Ettore Allegri, 80, beschreef deze openbaringen als "onzin". "Bloedonderzoeken zijn na zijn dood uitgevoerd en bevestigd dat hij aan malaria is overleden."

De voormalige Franse runner Raphael Geminiani, 77, die met Coppi in Opper-Volta (nu Burkina Faso) was, bevestigde zijn kant hebben ook erg ziek geweest na deze tour. Fausto werd behandeld voor griep en toen ik zijn ziekenhuis op hun ziekte belde, meld mijn zaak, de dokters hebben geantwoord 'je wordt verzorgd voor je ziekte, we genezen Coppi voor haar'. '

Fausto Coppi, waarvan de dood altijd omringd is door een bepaald mysterie, heeft een van de rijkste grafieken in de geschiedenis van het fietsen. Het is met name de eerste renner die de Tour de France en de Ronde van Italië in hetzelfde jaar te winnen in 1949, een prestatie herhaalde hij in 1952. Hij heeft ook drie andere Giro (1940, 1947 en 1953) te zijn record.
AFP

echter,
de dood is maar een passage.
Een manier uit de geest uit het fysieke lichaam.
En toen we onthullen aan de wereld dat FAUSTO COPPI gereïncarneerd IN FRANKRIJK en er is een goede vriend van de Messias.
Deze laatste is ook een geweldige fietsliefhebber en heeft officieel een aantal wereldrecords gegooid.

Het is altijd de geest die moet richten en fietsen is een sport die de geheime energieën van het lichaam maar ook van de geest moet kennen.UNIVERSELE RELIGIE EN GLOBALE MESSISCHE REGERING:. http://veritablenouvelordre.forumcanada.org/t5801-religion-universelle-et-gouvernement-messianique-mondial#.WbIEZGl5pF8.twitter
DE ENIGE OPLOSSING VAN DE WERELDKRIS


http://www.veritablenouvelordre.forumcanada.org
DE NIEUWE WOORD VAN INSIDERS :.
Geconfronteerd met die van financiers


http://perso.nnx.com/ianaywon
Universele Messianisme en Reïncarnatie


http://myspace.com/ianaywon
De sublieme muziek van de Messias

http://www.instagram.com/ianaywon
De foto's van de Universele Messias.


Contactgegevens:
veritablenouvelordre@gmail.com

Admin
Admin

Messages : 11755
Date d'inscription : 23/07/2010

Voir le profil de l'utilisateur http://veritablenouvelordre.forumcanada.org

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut

- Sujets similaires

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum